Vanraes is één van de grootste
barbecuespeciaalzaken van Vlaanderen.


De lente in het land. Er is zon, de temperaturen duiken niet meer diep onder het vriespunt. Binnenkort wordt het weer volop zomer, en wie zomer zegt, denkt – uiteraard – ook aan gezellige barbecuemomenten, thuis. Met vrienden, familie, geliefden. Lekker glaasje bij de hand, koken op het vuur, en genieten van wat de dag te bieden heeft.

Het spreekt voor zich dat je voorzichtig omgaat met vuur én dat je je lekkere vlees, vis of groenten grilt met de hoogkwalitatieve materialen. Wij hebben alvast een groot assortiment barbecues, voor ieder wat wils, van groot naar klein, van gasbarbecue en keramische barbecues tot elektrische rookovens en, wie het iets meer zuiders wil aanpakken, heuse pizza-ovens. En voor wie het buiten koken geen enkele dag kan missen, hebben we een mooi aanbod aan buitenkeukens. Je ziet, bij Vanraes komt elke tuinliefhebber-gourmet helemaal aan zijn trekken.

Dus, waarom kom je niet eens een kijkje nemen in onze winkel? We ontvangen elke klant met dezelfde egards, ongeacht zijn of haar interesse. We loodsen iedereen met de glimlach doorheen ons aanbod, tot het vuur in de ogen begint te smeulen. Want dat is waar het ons om gaat, de passie voor het buitenleven aanwakkeren, en mensen helemaal klaar voor zomer vol tuingenot naar huis sturen.

Alvast één belangrijke tip: stel tijdens het barbecueën één barbecue meester aan. Enkel hij of zij mag in de buurt van de barbecue komen. Veiligheid gaat voor op alles. Genieten, dat wil je immers heel de zomer lang doen.

Merken verkrijgbaar bij Vanraes

Philippe Malysse, zaakvoerder en barbecueloog staat jou graag met raad en daad bij wanneer je op zoek bent naar een passend barbecuestel, de nodige én juiste BBQ toebehoren.


Meer tuingenot - alles voor tuin en BBQ
Alles over Vanraes