Dancook maakt buiten koken nòg leuker
met kwaliteitsvolle Deense barbecues


De Denen en koken in openlucht. Het is een algemeen gekende traditie. En dat heeft zo zijn redenen. De kwalitatief hoogwaardige barbecues uit de 1000-serie van Dancook maken buitenshuis koken nòg aangenamer. Het stijlvolle Deense design maakt van al deze barbecues echte eyecatchers in iedere tuin.

De best mogelijke bakresultaten verzekerd
De modellen uit de 1000-serie zijn eenvoudig, kwalitatief én multifunctioneel. Indirect of direct bakken? Aan slow of low cooking doen? Als smoker gebruiken? Het is allemaal mogelijk! Een knap staaltje design als je het ons vraagt.

In alle maten en gewichten
De Dancook 1000-serie bestaat uit verschillende formaten. Geen zin om thuis alleen te barbecueën? Het kleinste model, slechts 45 cm groot, is handig verplaatsbaar. Trek er dus op uit met je vrienden, neem deze tafelbarbecue mee en grill waar je wil. Zie je het wat grootser? Dan is er de Dancook Kitchen met 2 barbecues.

Van gastronomisch design gesproken
De barbecues van Dancook hebben een uniek verbrandingssysteem. De dubbele kuip zorgt voor isolatie en een efficiëntere verbranding. Dit maakt het barbecueën veiliger doordat de buitenkant koeler blijft.

Het verhaal van Dancook start in 1992. Dancook begint met het ontwikkelen van functionele en elegante kwaliteits barbecues.

 De unieke producten worden vervaardigd uit degelijke materialen met stijlvol Deens design. Sinds het begin streeft Dancook ernaar om zijn producten verder te ontwikkelen tot in de perfectie.


Alles over Dancook