Fantastische barbecue smaak

De Broil King® gasbarbecues zijn ontworpen om te presteren en bieden ongeëvenaarde bakmogelijkheden. Ongeacht welk model u kiest, het legendarische Broil King baksysteem geeft u de mogelijkheid om bijna alles op uw barbecue te bereiden, welke stijl u ook verkiest. U kan steaks perfect dichtschroeien, kip of gebraad aan het spit braden, tot zelfs uitgebreide desserten bereiden. Elk onderdeel van het baksysteem is ontworpen voor een specifieke functie. Als je deze onderdelen combineert zijn de resultaten simpelweg spectaculair. Het is onmiskenbaar, elke Broil King biedt u telkens weer die fantastische barbecue smaak.

De oven: uitstekend warmtebehoud.
De braadroosters: steakhouse markeringen.
Flav-R-Wave warmteverdelers: ongelooflijke smaak.

De branders: kracht en prestaties.
De controle: perfecte temperatuur.

 

Met trots vervaardigd in Noord-Amerika. Wij verbinden ons tot het maken van gasbarbecues waarop u kunt rekenen, die u een optimaal prestatievermogen bieden en die vervaardigd zijn uit hoogwaardig materiaal voor een levensduur die zijn prijs waardig is. Onze barbecues worden gemaakt in onze Noord-Amerikaanse fabrieken, gelegen in Huntington, in Indiana, in Dickson, in Tennessee en in Waterloo, in Ontario. In de mate van het mogelijke, worden de onderdelen van onze barbecues besteld bij de lokale leveranciers, maar we doen ook beroep op internationale leveranciers. De bakoven alsook de rolwagen, de kuip, de stalen tabletten, alsook meerdere andere onderdelen zijn vervaardigd door ons Noord-Amerikaans personeel uit kwaliteitsstaal afkomstig uit Noord-Amerika.

De firma Onward Manufacturing centraliseert verschillende interne ploegen die instaan voor het ontwerpen en technologie, de fabricage van werktuigen en matrijzen, de bouw en de precieze ijking van metalen onderdelen, de poederverf epoxy, het emailleren, het maken van afgietsels door injectie, het gieten van aluminium onder druk, de laatste samenvoeging en conditionering, de verdeling en de keten van toelevering. Wij zijn niet alleen producent maar wij verzorgen het ganse proces van begin tot eind en waken continu over de kwaliteit. Wij zijn een familiale onderneming, fier op hun oorsprong die teruggaat tot 1906. Wij gaan prat op onze 30-jarige ervaring in het produceren van gasbarbecues van hoge kwaliteit en op het stockeren van originele Broil King wisselstukken. U kunt op ons rekenen : wij zullen er zijn als u ons nodig heeft. Ons toegewijd professioneel team van onze klantendienst staat ter uwer beschikking indien u vragen of hulp nodig heeft.